Asbestemming, u kunt kiezen uit vele mogelijkheden

Wat blijft na het afscheid van een overleden dierbare, is een dierbare herinnering. Bij een begrafenis krijgt deze nagedachtenis vorm in een grafmonument. Na een crematie hebt u keuze uit meerdere mogelijkheden om de herinnering op een passende, symbolische manier levend te houden.

Persoonlijke keuze in asbestemming

De wijze van asbestemming is heel persoonlijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bijzetting in een urn, verstrooiing van de as, thuisplaatsing of verwerking van de as in bijvoorbeeld een beeld of sieraad. Op deze pagina vindt u informatie over de vele mogelijkheden die onze ruime collectie memorabilia biedt.

Gedegen advies

Wilt u bij het maken van uw keuze graag persoonlijk advies? Dat kan. Neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij ontvangen u dan in onze toonkamer, waar u van ons informatie krijgt over de vele mogelijkheden. Ook tonen wij u daarbij graag voorbeelden van de vele mogelijkheden, zoals sierurnen en herinneringssieraden.

Tarieven

Bekijk de tarieven hier

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Samenzijn in Verlies, lezing door Titia Mulder op woensdag 10 april 2019

Op uitnodiging van TrOost Groningen (organisatie Allerzielen Winschoten) houdt Titia Mulder een lezing over het omgaan met de verschillende...

Allerzielen 2018

 Stichting TrOost Groningen organiseert zondagavond 4 november voor de 11de keer Allerzielen Winschoten op de sfeervol verlichte terreinen van...

Verder gaan na Verlies

Lezing door Daan Westerink 11 april 2018