Beeld & geluid tijdens de uitvaart

Uitvaartcentrum Oost-Groningen biedt vele mogelijkheden voor het vertonen van beeld en geluid tijdens de uitvaart. Wij beschikken hiervoor over alle benodigde technische voorzieningen en audiovisuele middelen.

Muziek afspelen tijdens uitvaart

Voor het afspelen van de muziek die u wenst, beschikken wij over een online muziekboek. In deze lijst kunt u de nummers die u wilt horen selecteren. Staat de muziek die u wilt horen er niet tussen, dan kunt u deze als MP3-bestand insturen via wetransfer of aanleveren op CD (niet op USB). Alle muziek moet minimaal 24 uur voor de uitvaart bij ons bekend en binnen zijn.

Livemuziek tijdens uitvaart

Ook het spelen van livemuziek is mogelijk tijdens de uitvaart. Wilt u zang of akoestische muziek live ten gehore laten brengen, dan beschikken wij hiervoor over de benodigde technische ondersteuning.

Presentaties en films vertonen

Het is mogelijk om tijdens de uitvaart een presentatie te vertonen, bijvoorbeeld een fotopresentatie, filmvertoning of PowerPoint. U kunt beeld- en presentatiematerialen digitaal aanleveren als  MP4 bestand via WeTransfer-kanaal van Uitvaartcentrum Oost-Groningen.

Aanleveren van beeldmaterialen kan tot uiterlijk twee dagen voor de uitvaart, 15.00 uur.

Wilt u meer weten over beeld en geluid tijdens de uitvaart? Neem contact op met Uitvaartcentrum Oost-Groningen, wij helpen u graag verder.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden