Zurück nach Nieuws

Samenzijn in Verlies, lezing door Titia Mulder op woensdag 10 april 2019

Publiziert am:
Samenzijn in Verlies, lezing door Titia Mulder op woensdag 10 april 2019

Op uitnodiging van TrOost Groningen (organisatie Allerzielen Winschoten) houdt Titia Mulder een lezing over het omgaan met de verschillende verliezen die we meemaken in het leven, vooral verlies na overlijden. Deze lezing wordt gehouden op 10 april a.s. in het uitvaartcentrum Oost Groningen.

 

 

Ruim 30 jaar begeleidt Titia Mulder mensen op het gebied van persoonlijke levensvragen en   bij het omgaan met verlies in haar eigen praktijk “Apsara”. Daarnaast is zij tot voor kort docent/trainer geweest bij de Hanzehogeschool, afdeling Human Resource Management. Titia is ervaringsdeskundig en heeft zich met diverse opleidingen gespecialiseerd in omgaan met verlies zowel privé als op het werk. Ter ondersteuning van innerlijke groei en balans geeft ze tevens cursussen meditatie en mindfulness.

Samenzijn in verlies is een interactieve lezing, waarbij Titia Mulder aandacht besteed aan 3 aspecten: 1) Wat is rouw en hoe kun je het herkennen, 2) Hoe bewegen we door onze eigen rouw en wat kan je daarbij ondersteunen, en tenslotte 3) Tips om anderen bij te staan in rouw. Tijdens de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.

 

De lezing is bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met het onderwerp. Aanvang 19.30 uur met de inloop vanaf 19.00 uur. Kosten €5,- incl. koffie/thee. Uitvaartcentrum Oost Groningen, Acacialaan 61, 9674 AB Winschoten. Graag van te voren aanmelden bij Alberta Kuil via info@albertakuil.nl of bij het uitvaartcentrum info@crematoriumwinschoten.nl, telefoon 0597-413100

Allerzielen 2018

Allerzielen 2018
 Stichting TrOost Groningen organiseert zondagavond 4 november voor de 11de keer Allerzielen Winschoten op de sfeervol verlichte terreinen van begraafplaats Acacialaan en uitvaartcentrum Oost Gro…
 

Familie aula inmiddels al weer 1 jaar in gebruik

Familie aula inmiddels al weer 1 jaar in gebruik
 Begin vorig jaar lieten wij u weten bezig te zijn met een familie-aula, inmiddels zijn we al meer dan een jaar verder
 
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden