Livestream van de uitvaart

Kunnen niet alle genodigden aanwezig zijn bij de uitvaart, bijvoorbeeld vanwege medische redenen of omdat zij op grote afstand verblijven? Een livestream van de uitvaart maakt het voor hen mogelijk om de uitvaart via internet live te volgen.

Livestream is alleen in de grote aula beschikbaar

Goed geluid en beeld

Wij zorgen voor de aanwezigheid van goede filmapparatuur voor een duidelijke beeldopname. Door het gebruik van draadloze microfoons en digitale geluidsapparatuur zorgen wij voor goede verstaanbaarheid van alle sprekers.

Kan iedereen deze livestream volgen?

Nee. U bepaalt wie de uitvaart via internet kan volgen. Wij verstrekken de hiervoor de benodigde login codes. De livestream gaat van start op het moment dat de uitvaart begint.

Voorwaarden voor livestream uitvaart

Voor de uitzending van de livestream gelden de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Uitvaartcentrum Oost Groningen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel technisch niet functioneren van de internetuitzending.

Voor het volgen van livestream

https://uitvaartcentrumoostgroningen.liveonlinevideo.nl/

 

Wilt u meer weten over de livestream-mogelijkheden? Neem contact op met Uitvaartcentrum Oost-Groningen, wij helpen u graag verder.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden