Terug naar Nieuws

Uitvaartcentrum Oost Groningen werkt nu samen met Margriet Jewels!

Gepubliceerd op:

Sinds kort heeft het uitvaartcentrum Oost Groningen een samenwerking met Margriet Jewels. Veel mensen kennen Margriet al van Goudsmid Margriet. Meestergoudsmid Margriet heeft haar atelier in Noordbroek en heeft al veel mensen mogen bedienen met herinnerings/assieraden - trouwsieraden - geboortsieraden en sieraden voor de zakelijke markt. Naast haar werk als Goudsmid zijn haar mooie en originele assieraden nu ook voor een breder publiek zichtbaar en te bestellen bij Uitvaartcentrum Oost Groningen te Winschoten. Ook kunt u bij een van de medewerkers van het uitvaartcentrum terecht voor advies.
Een uniek sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle unieke handvervaardigde sieraden zijn ontworpen en vervaardigd door Goudsmid Margriet in haar atelier. Margriet inspireert al jaren mannen/vrouwen met haar prachtige handgemaakte sieraden. Een handgemaakt sieraad van Margriet Jewels kan altijd aangepast worden naar de wensen van de klant.

Open dag 2022

Open dag 2022
 Kunnen wij u ook begroeten op onze open dag?
 

Lezing Manu Kierse

Lezing Manu Kierse
  Elkaar helpen bij verlies en verdriet door Manu Keirse. Vrijdag 15 april en zaterdag 16 april a.s. komt prof. Manu Keirse op uitnodiging van St. TrOost Groningen, uitvaartvereniging Mekander …
 
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden