Terug naar Nieuws

Uitvaartcentrum Oost Groningen werkt nu samen met Margriet Jewels!

Gepubliceerd op:

Sinds kort heeft het uitvaartcentrum Oost Groningen een samenwerking met Margriet Jewels. Veel mensen kennen Margriet al van Goudsmid Margriet. Meestergoudsmid Margriet heeft haar atelier in Noordbroek en heeft al veel mensen mogen bedienen met herinnerings/assieraden - trouwsieraden - geboortsieraden en sieraden voor de zakelijke markt. Naast haar werk als Goudsmid zijn haar mooie en originele assieraden nu ook voor een breder publiek zichtbaar en te bestellen bij Uitvaartcentrum Oost Groningen te Winschoten. Ook kunt u bij een van de medewerkers van het uitvaartcentrum terecht voor advies.
Een uniek sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle unieke handvervaardigde sieraden zijn ontworpen en vervaardigd door Goudsmid Margriet in haar atelier. Margriet inspireert al jaren mannen/vrouwen met haar prachtige handgemaakte sieraden. Een handgemaakt sieraad van Margriet Jewels kan altijd aangepast worden naar de wensen van de klant.

Allerzielen 2018

Allerzielen 2018
 Stichting TrOost Groningen organiseert zondagavond 4 november voor de 11de keer Allerzielen Winschoten op de sfeervol verlichte terreinen van begraafplaats Acacialaan en uitvaartcentrum Oost Gro…
 

Familie aula inmiddels al weer 1 jaar in gebruik

Familie aula inmiddels al weer 1 jaar in gebruik
 Begin vorig jaar lieten wij u weten bezig te zijn met een familie-aula, inmiddels zijn we al meer dan een jaar verder
 
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden