Update maatregelen Corona virus in de uitvaartbranche

Aanvullende maatregelen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus

Meer informatie
Terug naar Nieuws

Uitvaartcentrum Oost Groningen werkt nu samen met Margriet Jewels!

Gepubliceerd op:

Sinds kort heeft het uitvaartcentrum Oost Groningen een samenwerking met Margriet Jewels. Veel mensen kennen Margriet al van Goudsmid Margriet. Meestergoudsmid Margriet heeft haar atelier in Noordbroek en heeft al veel mensen mogen bedienen met herinnerings/assieraden - trouwsieraden - geboortsieraden en sieraden voor de zakelijke markt. Naast haar werk als Goudsmid zijn haar mooie en originele assieraden nu ook voor een breder publiek zichtbaar en te bestellen bij Uitvaartcentrum Oost Groningen te Winschoten. Ook kunt u bij een van de medewerkers van het uitvaartcentrum terecht voor advies.
Een uniek sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle unieke handvervaardigde sieraden zijn ontworpen en vervaardigd door Goudsmid Margriet in haar atelier. Margriet inspireert al jaren mannen/vrouwen met haar prachtige handgemaakte sieraden. Een handgemaakt sieraad van Margriet Jewels kan altijd aangepast worden naar de wensen van de klant.

Uitvaartcentrum Oost Groningen introduceert bijzonder kleurrijk gedenkplek

Uitvaartcentrum Oost Groningen introduceert bijzonder kleurrijk  gedenkplek
  Op ons gedenkpark staan sinds kort keramische urnenzuilen. De urn objecten, in de vorm van een bloem op een zuil, staan op een in het oog springende locatie.  
 

Openlucht condoleance

Openlucht condoleance
Door de coronacrisis mogen er nog maar maximaal dertig mensen aanwezig zijn bij een uitvaart, doormiddel van een drive-through condoleance, waar nabestaanden vanuit de auto hun laatste eer kunnen bewi…
 
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden