Terug naar Nieuws

Uitvaartcentrum Oost Groningen werkt nu samen met Margriet Jewels!

Gepubliceerd op:

Sinds kort heeft het uitvaartcentrum Oost Groningen een samenwerking met Margriet Jewels. Veel mensen kennen Margriet al van Goudsmid Margriet. Meestergoudsmid Margriet heeft haar atelier in Noordbroek en heeft al veel mensen mogen bedienen met herinnerings/assieraden - trouwsieraden - geboortsieraden en sieraden voor de zakelijke markt. Naast haar werk als Goudsmid zijn haar mooie en originele assieraden nu ook voor een breder publiek zichtbaar en te bestellen bij Uitvaartcentrum Oost Groningen te Winschoten. Ook kunt u bij een van de medewerkers van het uitvaartcentrum terecht voor advies.
Een uniek sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle unieke handvervaardigde sieraden zijn ontworpen en vervaardigd door Goudsmid Margriet in haar atelier. Margriet inspireert al jaren mannen/vrouwen met haar prachtige handgemaakte sieraden. Een handgemaakt sieraad van Margriet Jewels kan altijd aangepast worden naar de wensen van de klant.

12e Allerzielen herdenking in Winschoten.

12e Allerzielen herdenking in Winschoten.
  Vanuit Stichting TrOost Groningen wordt zondagavond 3 november voor de 12de keer Allerzielen Winschoten georganiseerd op de sfeervol verlichte terreinen van begraafplaats Acacialaan en uitvaar…
 

Update - Uitvaartcentrum Oost-Groningen wordt verbouwd

Update - Uitvaartcentrum Oost-Groningen wordt verbouwd
 Na een korte periode van verbouwing is de familie aula vanaf 14 oktober 2019 weer te reserveren.
 
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden