Update maatregelen Corona virus in de uitvaartbranche

Aanvullende maatregelen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus

Meer informatie
Terug naar Nieuws

Uitvaartcentrum Oost-Groningen wordt verbouwd - september 2019

Gepubliceerd op:
Uitvaartcentrum Oost-Groningen wordt verbouwd - september 2019

Uitvaartplechtigheden tussen 23 september en 6 oktober niet mogelijk

Uitvaartcentrum Oost-Groningen krijgt een prachtige nieuwe koffiekamer, familieaula en een upgrade van het audio-visueel systeem. Afgelopen week zijn de werkzaamheden voor de verbouwing van de familieaula al gestart. Deze wordt vergroot zodat plechtigheden tot 30 personen in intieme sfeer kunnen plaatsvinden. De verbouwing van de familieaula is 7 oktober gereed. Vanaf dat moment is deze ruimte weer volledig geschikt voor alle momenten van het afscheid.

 Nieuwe koffiekamer

Vanaf 23 september start Uitvaartcentrum Oost-Groningen ook met de sloop- en bouwwerkzaamheden van de koffiekamer. De koffiekamer wordt uitgebouwd met een prachtige serre en krijgt een stijlvolle nieuwe inrichting en uitgebreide keuken. Deze verbouwing zal begin 2020 gereed zijn. Naast de genoemde verbouwingen wordt ook het audio-visueel systeem in de grote aula vernieuwd om nog betere kwaliteit te kunnen leveren.

 

Crematies en opbaringen kunnen wel plaatsvinden

Van 23 september tot 6 oktober kunnen er geen plechtigheden plaatsvinden in Uitvaartcentrum Oost-Groningen. Vanaf 7 oktober is de familieaula weer geopend en kunnen plechtigheden tot 30 personen plaatsvinden. Voor het houden van plechtigheden met meer dan 30 personen kan worden uitgeweken naar diverse alternatieve locaties in de regio. Uw uitvaartverzorger kan u hierin adviseren. De grote aula en koffiekamer zijn begin 2020 weer geopend. Het crematorium blijft wel gewoon in gebruik. Daarnaast blijft het mogelijk om gedurende de gehele verbouwing de opbaring bij Uitvaartcentrum Oost-Groningen te doen.

Update maatregelen Corona virus in de uitvaartbranche

Update maatregelen Corona virus in de uitvaartbranche
  De aanpassing van de maatregelen per 28 april 2021
 

Uitvaartcentrum Oost Groningen introduceert bijzonder kleurrijk gedenkplek

Uitvaartcentrum Oost Groningen introduceert bijzonder kleurrijk  gedenkplek
  Op ons gedenkpark staan sinds kort keramische urnenzuilen. De urn objecten, in de vorm van een bloem op een zuil, staan op een in het oog springende locatie.  
 
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden