Over Uitvaartcentrum Oost-Groningen

Uitvaartcentrum Oost-Groningen is een multifunctioneel uitvaartcentrum met eigen crematorium. In ons uitvaartcentrum kunnen zowel begrafenis- als crematieplechtigheden plaatsvinden. Ook beschikken wij over negen opbaarkamers met een digitaal sleutelsysteem voor de nabestaanden.

Uitvaartcentrum Oost-Groningen, sinds 1985

Uitvaartcentrum Oost-Groningen opende in 1985 de deuren. Het uitvaartcentrum is opgericht door de uitvaartorganisaties Winschoter Uitvaartvereniging, Algemeen Belang Winschoten en EBO-stichting. De huidige aandeelhouders zijn Mekander, Monuta en ABWD

Stijlvol en ingetogen uitvaartcentrum in sfeervolle omgeving

De architectuur van ons uitvaartcentrum getuigt van een humane ingetogenheid. Ronde vormen bepalen het beeld: strakke bepleisterde muren worden onderbroken door rookglazen koepels, die doorlopen in de dakconstructie en gericht zijn op de aula. De kleuren van het interieur zijn harmonieus op elkaar afgestemd.Het uitvaartcentrum is gebouwd op een verhoging op het terrein, wat het idee geeft van een Groninger terp. Het centrum staat tegen de bomenzoom van de begraafplaats.

Landelijke vereniging van Crematoria

Uitvaartcentrum Oost Groningen is lid van branchevereniging de Landelijke Vereniging van Crematoria (LVC). Binnen deze brancheorganisatie werken alle Nederlandse crematoria samen om veilige en respectvolle crematies te garanderen.

Direct naar:

Klik hier voor onze 360° digitale rondleiding

Openingstijden

Plechtigheden 
Ma t/m vrij: 09.00 - 16.00 uur 
Zaterdag 09.00 - 12.30 uur

Park/terrein 
Zomertijd: 
Ma t/m vrij: 08.00 - 21.00 uur 
Zat/Zon/Feestdagen 10.00 - 21.00 uur

Wintertijd: 
Ma t/m vrij 08.00 - 16.00 uur
Zat/Zon/Feestdagen 10.00 - 16.00 uur

Administratie 
Ma t/m vrij 08.00 - 15.00 uur 
(op afspraak)

 

Ons team

Annet van der Zande

  • Gastdame

Marga van der Baan

  • Gastdame

Bauke Flikkema

  • Algemeen assistent

Erik van Lang

  • Algemeen assistent

Gert de Wal

  • Manager

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden