Update maatregelen Corona virus in de uitvaartbranche

Aanvullende maatregelen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus

Meer informatie

Begraven en begrafenisplechtigheid

Hoewel begrafenisplechtigheden veelal plaatsvinden in kerken, biedt uitvaartcentrum Oost-Groningen hiervoor ook de gelegenheid. Wij bieden ruimte voor begrafenisplechtigheden van mensen met elke religieuze achtergrond en levensovertuiging. De begrafenis kan plaatsvinden op de algemene begraafplaats naast ons uitvaartcentrum of op een van de vele andere begraafplaatsen in de regio. Zoekt u een begraafplaats? Wij helpen u graag verder.

Extra tijd of ruimte

Voor elke uitvaart houden wij rekening met een standaard tijdsbestek. Hebt u speciale wensen? Verwacht u ongewoon veel gasten of sprekers? Bespreek dit tijdig met uw uitvaartverzorger. Wij horen het graag bij de reservering van uw uitvaartleider, zodat wij hiermee rekening kunnen houden bij onze planning. Wat extra tijd of ruimte is dan vaak geen probleem. Tijdens de gehele duur van uw aanwezigheid staan onze medewerkers tot uw beschikking.

Voorzieningen tijdens begrafenis

Tijdens de begrafenisplechtigheid kan er muziek gedraaid worden, zowel uit onze ruime muziekcollectie als door uzelf aangeleverde muziek. U kunt dit (uiterlijk 24 uur voordat de uitvaart begint) digitaal sturen via We Transfer van Uitvaartcentrum Oost-Groningen. Ook is het mogelijk om beeldpresentaties of filmbeelden te vertonen via een groot beeldscherm. 

Tarieven

Bekijk de tarieven hier


Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Update maatregelen Corona virus in de uitvaartbranche

 

De aanpassing van de maatregelen per 28 april 2021

Uitvaartcentrum Oost Groningen introduceert bijzonder kleurrijk gedenkplek

 

Op ons gedenkpark staan sinds kort keramische urnenzuilen.

De urn objecten, in de vorm van een bloem op een zuil, staan op e...

Openlucht condoleance

Door de coronacrisis mogen er nog maar maximaal dertig mensen aanwezig zijn bij een uitvaart, doormiddel van een drive-through condoleance,...