Begraven en begrafenisplechtigheid

Hoewel begrafenisplechtigheden veelal plaatsvinden in kerken, biedt uitvaartcentrum Oost-Groningen hiervoor ook de gelegenheid. Wij bieden ruimte voor begrafenisplechtigheden van mensen met elke religieuze achtergrond en levensovertuiging. De begrafenis kan plaatsvinden op de algemene begraafplaats naast ons uitvaartcentrum of op een van de vele andere begraafplaatsen in de regio. Zoekt u een begraafplaats? Wij helpen u graag verder.

Extra tijd of ruimte

Voor elke uitvaart houden wij rekening met een standaard tijdsbestek. Hebt u speciale wensen? Verwacht u ongewoon veel gasten of sprekers? Bespreek dit tijdig met uw uitvaartverzorger. Wij horen het graag bij de reservering van uw uitvaartleider, zodat wij hiermee rekening kunnen houden bij onze planning. Wat extra tijd of ruimte is dan vaak geen probleem. Tijdens de gehele duur van uw aanwezigheid staan onze medewerkers tot uw beschikking.

Voorzieningen tijdens begrafenis

Tijdens de begrafenisplechtigheid kan er muziek gedraaid worden, zowel uit onze ruime muziekcollectie als door uzelf aangeleverde muziek. U kunt dit (uiterlijk 24 uur voordat de uitvaart begint) digitaal sturen via We Transfer van Uitvaartcentrum Oost-Groningen. Ook is het mogelijk om beeldpresentaties of filmbeelden te vertonen via een groot beeldscherm. De begrafenisplechtigheid kan via livestream online op uitnodiging worden gevolgd door mensen die niet aanwezig kunnen zijn.

Tarieven

Bekijk de tarieven hier


Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Samenzijn in Verlies, lezing door Titia Mulder op woensdag 10 april 2019

Op uitnodiging van TrOost Groningen (organisatie Allerzielen Winschoten) houdt Titia Mulder een lezing over het omgaan met de verschillende...

Allerzielen 2018

 Stichting TrOost Groningen organiseert zondagavond 4 november voor de 11de keer Allerzielen Winschoten op de sfeervol verlichte terreinen van...

Verder gaan na Verlies

Lezing door Daan Westerink 11 april 2018