Wat kost een uitvaart? Meer informatie over uitvaartkosten

Wat kost een uitvaart? Het is een vraag die ons heel vaak wordt gesteld. De vraag is in zijn algemeenheid niet te beantwoorden. De hoogte van de uitvaartkosten hangt af van vele factoren. Uw uitvaartleider kan u hierover informeren.

Waarvan zijn de kosten van een uitvaart afhankelijk?

In de eerste plaats hangt de hoogte van de uitvaartkosten ervan af of het gaat om een begrafenis of crematie. Ook het aantal bezoekers van de uitvaart is van grote invloed op de kosten van de uitvaart. Biedt u de gasten een thee- en koffietafel of wilt u uitvoeriger catering? Al deze persoonlijke voorkeuren hebben invloed op de uitvaartkosten.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een uitvaart?

Maar bedenk wel: zoals er geen ‘gemiddelde' mens bestaat, is er ook geen ‘gemiddelde' uitvaart. Deze tarievenlijst is dan ook niet meer dan een indicatie van wat de kosten bij ons zouden kunnen zijn, daarnaast zijn er natuurlijk nog de kosten die door de uitvaartondernemer gemaakt worden. De werkelijke kosten zullen altijd afwijken van een voorbeeldbegroting. Alles heeft zijn prijs. Vanzelfsprekend kunt u aan deze indicatie geen rechten ontlenen.

Overzicht van uitvaartkosten

Op deze pagina vindt u enkele overzichten van tarieven voor uitvaarten bij Uitvaartcentrum Oost-Groningen. Dit zijn overzichten met voorbeeldtarieven, bedoeld om u een indruk te geven. Hiermee kunt u globaal de kosten berekenen van de uitvaart zoals u die in gedachten hebt.

 

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Samenzijn in Verlies, lezing door Titia Mulder op woensdag 10 april 2019

Op uitnodiging van TrOost Groningen (organisatie Allerzielen Winschoten) houdt Titia Mulder een lezing over het omgaan met de verschillende...

Allerzielen 2018

 Stichting TrOost Groningen organiseert zondagavond 4 november voor de 11de keer Allerzielen Winschoten op de sfeervol verlichte terreinen van...

Verder gaan na Verlies

Lezing door Daan Westerink 11 april 2018