Asbeelden, artistieke sculpturen als betekenisvolle objecten

Een artistieke sculptuur als oogstrelende laatste rustplaats. Asbeelden zijn op het eerste oog enkel decoratieve ornamenten in het interieur, maar tegelijk een betekenisvol object, waarmee u als nabestaanden een smaakvolle, tastbare herinnering aan de overledene altijd dichtbij hebt.

Asbeelden, ontworpen door gerenommeerde kunstenaars

Diverse gerenommeerde kunstenaars ontwierpen exclusieve asbeelden. De sculpturen zijn vormgegeven in uiteenlopende stijlen, zodat er altijd een asbeeld is die in uw interieur goed tot zijn recht komt.

Minder confronterende asbestemming

Een vlinder, yin & yang of door het hart verbonden zijn. De assculpturen in onder meer brons, zilvertin of glas zijn betekenisvol, symbolen van een onverbrekelijke band. De asdragende plastieken zijn niet direct herkenbaar als laatste rustplaats, wat de aanwezigheid in een dagelijkse verblijfsruimte minder confronterend maakt. U bepaalt zelf wie u vertelt dat het om een asbestemming gaat.

Fraai vormgeven herinnering

U bewaart de asresten van uw overleden dierbare in de holle sokkel van het asbeeld. Op de onderzijde van het sculptuur kunt u een inscriptie laten aanbrengen, bijvoorbeeld als extra herinnering aan uw verbondenheid met de overledene.

Hebt u interesse? Neem contact op met Uitvaartcentrum Oost-Groningen, wij helpen u graag verder.

 

 

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Allerzielen 2018

 Stichting TrOost Groningen organiseert zondagavond 4 november voor de 11de keer Allerzielen Winschoten op de sfeervol verlichte terreinen van...

Verder gaan na Verlies

Lezing door Daan Westerink 11 april 2018

 

Allerzielen herdenking in Winschoten

Oost Groningen kent een nieuwe traditie 

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden