geluid
Rustig afscheid nemen

Beeld & geluid tijdens de uitvaart

Uitvaartcentrum Oost-Groningen biedt vele mogelijkheden voor het vertonen van beeld en geluid tijdens de uitvaart. Wij beschikken hiervoor over alle benodigde technische voorzieningen en audiovisuele middelen.

Wilt u meer weten over beeld en geluid tijdens de uitvaart? Neem contact op met Uitvaartcentrum Oost-Groningen, wij helpen u graag verder.


Contact opnemen   Upload bestanden

In uw stijl

Muziek afspelen tijdens uitvaart

Voor het afspelen van de muziek die u wenst, beschikken wij over een online muziekboek. In deze lijst kunt u de nummers die u wilt horen selecteren. Staat de muziek die u wilt horen er niet tussen, neem dan contact met ons op om te informeren op welek wijze u deze kunt aanleveren . Alle muziek moet minimaal 24 uur voor de uitvaart bij ons bekend en binnen zijn.

Een uniek moment

Livemuziek tijdens uitvaart

Ook het spelen van livemuziek is mogelijk tijdens de uitvaart. Wilt u zang of akoestische muziek live ten gehore laten brengen, dan beschikken wij hiervoor over de benodigde technische ondersteuning.

Een persoonlijk afscheid

Presentaties en films vertonen

Het is mogelijk om tijdens de uitvaart een presentatie te vertonen, bijvoorbeeld een fotopresentatie, filmvertoning aangeleverd in PowerPoint.

U kunt beeld- en presentatiematerialen digitaal aanleveren via  het WeTransfer-kanaal van Uitvaartcentrum Oost-Groningen.

Aanleveren van beeldmaterialen kan tot uiterlijk twee dagen voor de uitvaart, 15.00 uur.

Bereikbaar voor iedereen

Volg de uitvaart via een livestream