Condoleanceruimte

Wilt u na afloop van de plechtigheid uw gasten ruimte geven voor condoleance? Of stelt u prijs op een informeel samenzijn na het formele gedeelte? Maakte u voor de plechtigheid gebruik van de grote aula, dan bieden wij hiervoor de mogelijkheid in de condoleanceruimte van het uitvaartcentrum. Bij uitvaarten in de familie aula biedt de aula zelf hiervoor de ruimte.

Eten en drinken

Alles is mogelijk als het gaat om catering tijdens de uitvaart. Van koffie of thee met cake of koek tot een borrel met warme of koude hapjes, een lunchbuffet, high tea of zelfs diner, alles kan. 

Speciale wensen

Hebt u speciale wensen, dan horen wij dit graag vroegtijdig van u. Wij verzoeken u om dit kenbaar te maken uiterlijk op de werkdag voorafgaand aan de uitvaart voor 12.00 uur. Bij een uitvaart op maandag kan dit tot vrijdag 14.00 uur.

Tarieven

Bekijk de tarieven hier

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Samenzijn in Verlies, lezing door Titia Mulder op woensdag 10 april 2019

Op uitnodiging van TrOost Groningen (organisatie Allerzielen Winschoten) houdt Titia Mulder een lezing over het omgaan met de verschillende...

Allerzielen 2018

 Stichting TrOost Groningen organiseert zondagavond 4 november voor de 11de keer Allerzielen Winschoten op de sfeervol verlichte terreinen van...

Verder gaan na Verlies

Lezing door Daan Westerink 11 april 2018