Gedenksieraden

Gedenksieraden zijn van hoogwaardige materialen zoals zilver, goud en titanium met een kostbare inhoud: een klein beetje as van uw dierbare in een hanger, ring of een klein object.

Gedenksieraden zijn er ook in vele modellen en materialen.Het graveren van een kleine inscriptie is vaak mogelijk. Heeft u zelf een sieraad, dat u om wilt laten smelten tot een gedenksieraad waarin as bewaard kan worden, dan is dat ook bij ons mogelijk.

Herinneringssieraden van Goudsmid Margriet

U kunt een afspraak maken met Goudsmid Margriet als u kiest voor een assieraad of herinnerings sieraad op maat. Denk bijvoorbeeld aan een vermaking van de trouwringen. Margriet heeft heel veel mogelijkheden hiervoor. 

 In haar prachtige atelier vervaardigt meester Goudsmid Margriet maatwerksieraden voor al haar klanten! Een sieraad gemaakt door een Goudsmid is altijd uniek! Het proces van idee naar ontwerp en uiteindelijk een prachtig handgemaakt sieraad is heel bijzonder. Dit proces begint altijd met een kennismakingsgesprek. Goudsmid Margriet heeft 10 jaar ervaring met het vervaardigen van as en herinneringssieraden. Op haar prachtige website Goudsmid Margriet  staan genoeg voorbeelden om een indruk te krijgen wat er allemaal mogelijk is.

Assieraden van Margriet Jewels

U kunt een bijzonder handgemaakt assieraad bestellen van Margriet Jewels bij 1 van de medewerkers. Zij zorgen dat de as terecht komt bij Margriet. Als uw bijzondere sieraad klaar is kunt u deze komen ophalen bij Uitvaartcentrum Oost Groningen. 

In 2017 is Goudsmid Margriet begonnen met de webwinkel Margriet Jewels. Waaronder een grote collectie ambachtelijke assieraden welke u via ons Uitvaartcentrum kunt kopen. Alle sieraden zijn door Goudsmid Margriet ontworpen en worden op een ambachtelijke manier voor u vervaardigt. Bijzonder bij de herinneringssieraden is dat er as of haar van een dierbare/overledene in verwerkt kan worden.  Margriet Jewels heeft ook een groot assortiment vingerafdruk sieraden. ( Informeer hiernaar bij uw uitvaartondernemer of Goudsmid Margriet)

Assieraden van Funeral Products

De zilveren assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder.  Ieder product is voorzien van een 925 stempel, welke kwalificeert dat het sieraad getest is en voldoet aan de strikte kwaliteitseisen.

Gedenksieraden.nl

Ashangers en gedenksieraden van Tjalling Wolthuis zijn van zeer hoge kwaliteit. Een ambachtelijke edelsmid met 30 jaar ervaring.

Een ASINGLAS-hanger: Een eigentijds en bijzonder sieraad.

Heeft u geen Pandora- of Trollbeads-armband maar wilt u toch graag een sieraad met daarin de as verwerkt? Dan is ook mogelijk om een (GL)AS-hanger te laten maken. De ashangers worden door een goudsmid verwerkt tot een prachtige zilveren/glas-hanger.

 

 

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Open dag 2022

 Kunnen wij u ook begroeten op onze open dag?

Lezing Manu Kierse

 

Elkaar helpen bij verlies en verdriet door Manu Keirse.

Vrijdag 15 april en zaterdag 16 april a.s. komt prof. Manu Keirse op...

Uitvaartcentrum Oost Groningen introduceert bijzonder kleurrijk gedenkplek

 

Op ons gedenkpark staan sinds kort keramische urnenzuilen.

De urn objecten, in de vorm van een bloem op een zuil, staan op e...

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden