Informatie over uitvaartdiensten

De organisatie van elke uitvaart ligt in handen van de uitvaartverzorger. Wij leveren hiervoor diverse diensten. Op al deze uitvaartdiensten zijn zijn bepaalde regels en voorwaarden van toepassing. Hiernaast vindt u links naar diverse pagina's met uiteenlopende informatie over de wijze waarop wij uitvaarten verzorgen.

Regels en voorwaarden

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden en huisregels. Ook kunt u hier lezen hoe wij omgaan met uw privacy aan de hand van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Via de Landelijke Vereniging van Crematoria (LVC) dragen wij bij aan het Dr. C.J. Vaillantfonds, waarmee wij diverse goede doelen steunen.

Informatie over begrafenissen en crematies

Onder de knop Juridisch Informatiepunt vindt u links naar bronnen van juridische en notariële adviezen. Verder vindt u hier informatie over onze tarieven. Uitvaartondernemingen kunnen aanvragen voor begrafenissen en crematies direct volledig indienen via ons Aanvraagformulier Uitvaartonderneming. Ook vindt u hier diverse downloads, zoals machtigingen voor het afhalen van as en een afgifte van een gedeelte van de as.

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Samenzijn in Verlies, lezing door Titia Mulder op woensdag 10 april 2019

Op uitnodiging van TrOost Groningen (organisatie Allerzielen Winschoten) houdt Titia Mulder een lezing over het omgaan met de verschillende...

Allerzielen 2018

 Stichting TrOost Groningen organiseert zondagavond 4 november voor de 11de keer Allerzielen Winschoten op de sfeervol verlichte terreinen van...

Verder gaan na Verlies

Lezing door Daan Westerink 11 april 2018