Update maatregelen Corona virus in de uitvaartbranche

Aanvullende maatregelen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus

Meer informatie

Informatie over uitvaartdiensten

De organisatie van elke uitvaart ligt in handen van de uitvaartverzorger. Wij leveren hiervoor diverse diensten. Op al deze uitvaartdiensten zijn zijn bepaalde regels en voorwaarden van toepassing. Hiernaast vindt u links naar diverse pagina's met uiteenlopende informatie over de wijze waarop wij uitvaarten verzorgen.

Regels en voorwaarden

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden en huisregels. Ook kunt u hier lezen hoe wij omgaan met uw privacy aan de hand van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Via de Landelijke Vereniging van Crematoria (LVC) dragen wij bij aan het Dr. C.J. Vaillantfonds, waarmee wij diverse goede doelen steunen.

Informatie over begrafenissen en crematies

Onder de knop Juridisch Informatiepunt vindt u links naar bronnen van juridische en notariële adviezen. Verder vindt u hier informatie over onze tarieven. Uitvaartondernemingen kunnen aanvragen voor begrafenissen en crematies direct volledig indienen via ons Aanvraagformulier Uitvaartonderneming. Ook vindt u hier diverse downloads, zoals machtigingen voor het afhalen van as en een afgifte van een gedeelte van de as.

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Update maatregelen Corona virus in de uitvaartbranche

 

De aanpassing van de maatregelen per 13 november 2021

Uitvaartcentrum Oost Groningen introduceert bijzonder kleurrijk gedenkplek

 

Op ons gedenkpark staan sinds kort keramische urnenzuilen.

De urn objecten, in de vorm van een bloem op een zuil, staan op e...

Openlucht condoleance

Door de coronacrisis mogen er nog maar maximaal dertig mensen aanwezig zijn bij een uitvaart, doormiddel van een drive-through condoleance,...