Livestream van de uitvaart

Kunnen niet alle genodigden aanwezig zijn bij de uitvaart, bijvoorbeeld vanwege medische redenen of omdat zij op grote afstand verblijven? Een livestream van de uitvaart maakt het voor hen mogelijk om de uitvaart via internet live te volgen.

Goed geluid en beeld

Wij zorgen voor de aanwezigheid van goede filmapparatuur voor een duidelijke beeldopname. Door het gebruik van draadloze microfoons en digitale geluidsapparatuur zorgen wij voor goede verstaanbaarheid van alle sprekers.

Computer of laptop met Internet Explorer

Voor het volgen van de livestream van de uitvaart, moeten mensen beschikken over een werkende internetverbinding en een laptop of desktop computer. Let op: op de computer moet verbinding worden gemaakt met het internet via Internet Explorer. Alleen daarmee is het volgen van onze livestream mogelijk. Ook het volgen van de uitvaart via een mobiel apparaat is helaas nog niet mogelijk.

Kan iedereen deze livestream volgen?

Nee. U bepaalt wie de uitvaart via internet kan volgen. Wij verstrekken de hiervoor de benodigde login codes. De livestream gaat van start op het moment dat de uitvaart begint.

Voorwaarden voor livestream uitvaart

Voor de uitzending van de livestream gelden de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Uitvaartcentrum Oost Groningen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel technisch niet functioneren van de internetuitzending.

Wilt u meer weten over de livestream-mogelijkheden? Neem contact op met Uitvaartcentrum Oost-Groningen, wij helpen u graag verder.

Helaas

De livestream werkt niet op een mobiel aparaat. We raden u aan om gebruik te maken van een computer of laptop!

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden