Rustig afscheid nemen

De sfeervolle en ruime grote aula van Uitvaartcentrum Oost-Groningen

De grote aula van Uitvaartcentrum Oost-Groningen is een sfeervol ingerichte ruimte. Hier kunnen uitvaarten plaatsvinden in aanwezigheid van maximaal zo’n 400 gasten. Er zijn 145 zitplaatsen.

Voorzieningen in onze grote aula

In onze grote aula staat zijn alle audiovisuele voorzieningen aanwezig voor onder meer het spelen van muziek en het vertonen van filmbeelden en presentaties. Ook is er een ringleidingsysteem aanwezig. Het is mogelijk om de kist aan het zicht te onttrekken met een gordijn.

Aula
Bezoek

Ontvangstruimte in ons uitvaartcentrum

Na binnenkomst in ons uitvaartcentrum nemen de gasten plaats in onze ontvangstruimte. Hier bevinden zich comfortabele zitplaatsen voor (een deel van) de gasten. De aanwezigen wachten hier totdat de aula open gaat voor het publiek.

Bezoek

Ruimte voor condoleance of informeel samenzijn

Voor informeel samenzijn of condoleance voor of na de plechtigheid kunt u gebruikmaken van onze condoleanceruimte. Hier kunt u uw gasten ontvangen om met elkaar samen te zijn. Wij verzorgen uw gasten graag voor u. U hebt ruime keuze in cateringmogelijkheden, van een kopje koffie of thee met koek of cake tot uitvoerige catering. In overleg is er heel veel mogelijk.

Bezoek

Familie kamer

In onze familiekamer komt u bijeen in gemoedelijke sfeer.


Familie kamer