Toonkamer

Uitvaartcentrum Oost Groningen heeft een toonkamer met vele modellen medaillons, ringen, mini-urnen en sierurnen. Ook kan een beetje as mee gesmolten worden in een zgn. glassculptuur. In de toonkamer liggen medaillons in goud, zilver of edelstaal. U kunt deze alle aanraken en natuurlijk passen, zodat u het juiste gevoel bij een sieraad krijgt. In onze eigen werkplaats wordt het medaillon gevuld en verzegeld. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en informeren en adviseren u op deskundige wijze.

Zij zijn tevens op de hoogte met alle wet- en regelgeving rondom de asbestemming.
Na het overlijden blijft er veelal een trouwring over. Vaak belandt deze in een lade. Van een trouwring of twee trouwringen kan ook een fraai gedenksieraad gemaakt worden. Desgewenst kan hier ook een beetje as in bewaard worden. De bestaande gravures kunnen veelal zichtbaar blijven. Het aanbrengen van een diamant maakt het sieraad nog waardevoller.Vandaag de dag kan men ook kiezen de as, of een deel hiervan, thuis te bewaren in een sierurn of mini-urn. In onze toonkamer vindt u vele modellen in alle vormen, kleuren en materialen.

Vroeger was een urn uniform en was er slechts keuze uit een paar modellen. Tegenwoordig mag een urn of min-urn best bij de inrichting van het huis passen. Ook hoeft de urn niet meer zijn specifieke vorm te hebben en derhalve op een urn te lijken. Er kan zelfs een speciaal ontwerp gemaakt worden, geheel conform de wens van de familie en uitgevoerd in bv. keramiek, glas of brons.


Ook voor het uitzoeken van een gedenksteen voor de urnentuin of het plaatsen van een urn in het columbarium heeft het crematorium alle kennis in huis.
Het gaat te ver om alle mogelijkheden hier te omschrijven. Laat u zich uitgebreid en natuurlijk vrijblijvend voorlichten door de deskundige medewerkers van Uitvaartcentrum Oost Groningen.
Onze kennis van alle asbestemmingen hebben wij opgebouwd uit meer dan 25 jaar ervaring. Betrokkenheid vormt de basis tot een goed advies. Wij nodigen u daarom ook uit voor een vrijblijvend gesprek met één van onze deskundige medewerkers zodat wij samen met u en in alle rust tot een passende asbestemming kunnen komen.
Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 - 15.30 uur onder nummer 0597 - 413100

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

12e Allerzielen herdenking in Winschoten.

 

Vanuit Stichting TrOost Groningen wordt zondagavond 3 november voor de 12de keer Allerzielen Winschoten georganiseerd op de sfeervol...

Update - Uitvaartcentrum Oost-Groningen wordt verbouwd

 Na een korte periode van verbouwing is de familie aula vanaf 14 oktober 2019 weer te reserveren.

Uitvaartcentrum Oost-Groningen wordt verbouwd - september 2019

Uitvaartplechtigheden tussen 23 september en 6 oktober niet mogelijk

Uitvaartcentrum Oost-Groningen krijgt een prachtige n...

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden