Muziekboek

Op onze website kunt u via ons online muziekboek heel eenvoudig uw muziekkeuze maken. U selecteert de gewenste muziek en zet deze in de juiste volgorde in "uw muziekkeuze" en verstuurt uw keuze naar ons. Alleen indien uw muziekkeuze niet in ons online muziekboek aanwezig is, kunt u de overige muziek ook via de pagina upload uw eigen bestanden aanleveren, wel verzoeken wij u dit in een MP3 bestand te doen.

Uw muziekkeuze dient 24 uur vóór aanvang van de dienst bij ons aanwezig te zijn.

Presentatie tonen

U kunt beeldmateriaal tonen tijdens de afscheidsdienst in de aula. Een van onze medewerkers draagt zorg voor de bediening tijdens de dienst., U kunt dient een presentatie te maken. Digitale foto’s kunt u in volgorde in één of meerdere PowerPoint zetten, zonder muziek erachter. Ook is het mogelijk om er een vaste foto voor, tussen of na te plaatsen. Ook kunt u filmpjes, met of zonder geluid, aanleveren in de volgende formaten: WMV, MPEG, MOV of AVI. (Onze plasmascherm heeft een 16:9 beeldverhouding.) Beeldmateriaal kunt u aanleveren op een CD/DVD of USB-stick of via onze pagina upload uw eigen bestanden. Bewerkingen welke door ons moeten worden toegepast worden in rekening gebracht. (Kosten 72,00 euro )

Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij beeldmateriaal graag 2 dagen van te voren aanleveren – uiterlijk om 15.00 uur.

Draaiboek

Een van onze medewerkers draagt zorg voor de bediening van de muziek en de beelden. Wij vinden het daarom fijn als degene die de media aanlevert ons tijdig op de hoogte brengt in welke volgorde de muziek afgespeeld dient te worden en wanneer en hoe de foto’s en/of filmpjes mogen worden afgespeeld.

Wijzigingen in de muziek en en/of beeldmateriaal op de dag zelf zijn helaas niet mogelijk. We willen hiermee fouten voorkomen.

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Allerzielen 2018

 Stichting TrOost Groningen organiseert zondagavond 4 november voor de 11de keer Allerzielen Winschoten op de sfeervol verlichte terreinen van...

Verder gaan na Verlies

Lezing door Daan Westerink 11 april 2018

 

Allerzielen herdenking in Winschoten

Oost Groningen kent een nieuwe traditie 

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden