Update maatregelen Corona virus in de uitvaartbranche

Aanvullende maatregelen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus

Meer informatie

Beeld & geluid tijdens de uitvaart

Uitvaartcentrum Oost-Groningen biedt vele mogelijkheden voor het vertonen van beeld en geluid tijdens de uitvaart. Wij beschikken hiervoor over alle benodigde technische voorzieningen en audiovisuele middelen.

Muziek afspelen tijdens uitvaart

Voor het afspelen van de muziek die u wenst, beschikken wij over een online muziekboek. In deze lijst kunt u de nummers die u wilt horen selecteren. Staat de muziek die u wilt horen er niet tussen, dan kunt u deze als MP3-bestand insturen via wetransfer of aanleveren op CD (niet op USB). Alle muziek moet minimaal 24 uur voor de uitvaart bij ons bekend en binnen zijn.

Livemuziek tijdens uitvaart

Ook het spelen van livemuziek is mogelijk tijdens de uitvaart. Wilt u zang of akoestische muziek live ten gehore laten brengen, dan beschikken wij hiervoor over de benodigde technische ondersteuning.

Presentaties en films vertonen

Het is mogelijk om tijdens de uitvaart een presentatie te vertonen, bijvoorbeeld een fotopresentatie, filmvertoning of PowerPoint. U kunt beeld- en presentatiematerialen digitaal aanleveren als .wmv-, .mpeg-, .mov- of -avi-bestand via WeTransfer-kanaal van Uitvaartcentrum Oost-Groningen of op een USB-stick. Aanleveren van beeldmaterialen kan tot uiterlijk twee dagen voor de uitvaart, 15.00 uur.

Wilt u meer weten over beeld en geluid tijdens de uitvaart? Neem contact op met Uitvaartcentrum Oost-Groningen, wij helpen u graag verder.

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Update maatregelen Corona virus in de uitvaartbranche

 

De aanpassing van de maatregelen per 28 april 2021

Uitvaartcentrum Oost Groningen introduceert bijzonder kleurrijk gedenkplek

 

Op ons gedenkpark staan sinds kort keramische urnenzuilen.

De urn objecten, in de vorm van een bloem op een zuil, staan op e...

Openlucht condoleance

Door de coronacrisis mogen er nog maar maximaal dertig mensen aanwezig zijn bij een uitvaart, doormiddel van een drive-through condoleance,...