Beeld & geluid tijdens de uitvaart

Uitvaartcentrum Oost-Groningen biedt vele mogelijkheden voor het vertonen van beeld en geluid tijdens de uitvaart. Wij beschikken hiervoor over alle benodigde technische voorzieningen en audiovisuele middelen.

Muziek draaien tijdens uitvaart

Voor het draaien van de muziek die u wenst, beschikken wij over een online muziekboek. In deze lijst kunt u de nummers die u wilt horen selecteren. Staat de muziek die u wilt horen er niet tussen, dan kunt u deze als MP3-bestand insturen via wetransfer of aanleveren op CD (niet op USB). Alle muziek moet minimaal 24 uur voor de uitvaart bij ons bekend en binnen zijn.

Livemuziek tijdens uitvaart

Ook het spelen van livemuziek is mogelijk tijdens de uitvaart. Zo is er in onze grote aula een orgel aanwezig. Wilt u zang of akoestische muziek live ten gehore laten brengen, dan beschikken wij hiervoor over de benodigde technische ondersteuning.

Presentaties en films vertonen

Het is mogelijk om tijdens de uitvaart een presentatie te vertonen, bijvoorbeeld een fotopresentatie, filmvertoning of PowerPoint. U kunt beeld- en presentatiematerialen digitaal aanleveren als .wmv-, .mpeg-, .mov- of -avi-bestand via WeTransfer-kanaal van Uitvaartcentrum Oost-Groningen of op een USB-stick. Aanleveren van beeldmaterialen kan tot uiterlijk twee dagen voor de uitvaart, 15.00 uur.

Wilt u meer weten over beeld en geluid tijdens de uitvaart? Neem contact op met Uitvaartcentrum Oost-Groningen, wij helpen u graag verder.

Het was een warm afscheid door de zorg
van jullie mensen die altijd voor ons klaar stonden.

Bekijk andere ervaringen

Uitvaartcentrum Oost Groningen

Het laatste nieuws

Samenzijn in Verlies, lezing door Titia Mulder op woensdag 10 april 2019

Op uitnodiging van TrOost Groningen (organisatie Allerzielen Winschoten) houdt Titia Mulder een lezing over het omgaan met de verschillende...

Allerzielen 2018

 Stichting TrOost Groningen organiseert zondagavond 4 november voor de 11de keer Allerzielen Winschoten op de sfeervol verlichte terreinen van...

Verder gaan na Verlies

Lezing door Daan Westerink 11 april 2018