Een waardig afscheid

Crematie en crematieplechtigheid

Wij bieden ruimte en gelegenheid voor crematies met bijbehorende plechtigheden van mensen met elke religieuze achtergrond en levensovertuiging. Voor crematieplechtigheden met een groot aantal genodigden kunt u gebruik maken van onze grote aula en voor kleinschalige crematieplechtigheden bieden wij intieme ruimte in onze familie-aula.


Beeld & Geluid

wachthal
Alles op z’n tijd

Extra tijd of ruimte

Voor elke uitvaart houden wij rekening met een standaard tijdsbestek. Hebt u speciale wensen? Verwacht u ongewoon veel gasten of sprekers? Bespreek dit tijdig met uw uitvaartverzorger. Wij horen het graag bij de reservering van uw uitvaartleider, zodat wij hiermee rekening kunnen houden bij onze planning. Wat extra tijd of ruimte is dan vaak geen probleem. Tijdens de gehele duur van uw aanwezigheid staan onze medewerkers tot uw beschikking.

Afscheid op uw manier

Voorzieningen tijdens plechtigheid

Tijdens de crematieplechtigheid kan er muziek gedraaid worden, zowel uit onze ruime muziekcollectie als door uzelf aangeleverde muziek. U kunt dit (uiterlijk 24 uur voordat de uitvaart begint) digitaal sturen via We Transfer van Uitvaartcentrum Oost-Groningen. Ook is het mogelijk om beeldpresentaties of filmbeelden te vertonen via een groot beeldscherm.

Mogelijkheden voor iedereen

Wat kost een uitvaart?

Alles op z’n plek

Koffiekamer met ruimte voor condoleance of informeel samenzijn

Wilt u na afloop van de plechtigheid uw gasten ruimte geven voor condoleance? Of stelt u prijs op een informeel samenzijn na het formele gedeelte? Maakte u voor de plechtigheid gebruik van de grote aula, dan bieden wij hiervoor de mogelijkheid in de condoleanceruimte van het uitvaartcentrum. Bij uitvaarten in de familie aula biedt de aula zelf hiervoor de ruimte.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en ruimtes? klik hieronder op de mogelijkheden en lees verder.


Grote aula   Familie aula   Condoleance´╗┐